Szabadidős, szabadtéri, szabadságos akciós nap

Azért, mert olcsó, biztonságos és kényelmes.

 

olcso

Olcsó, mert itt általában kedvezőbb árakat találhatsz, mint a boltokban. Egyszerű a keresés és az összehasonlítás, így a számodra legjobb ajánlatot választhatod ki. A szállítás költsége sokszor alacsonyabb, minha személyesen bonyolítanád a vásárlást. További információ a netes vásárlás árelőnyeiről.

biztonsagos

Biztonságos, mert pontosan tudhatod és ellenőrizheted, hogy kitől vásárolsz. A termék átvétele után 14 napig még elállhatsz vásárlási szándékodtól. Bankkártyával fizetni biztonságosabb, mint utánvéttel, ráadásul bankkártyás fizetéskor kiküszöbölhető minden visszaélés a tranzakció törlésével. További információ a netes vásárlás biztonsági jellemzőiről.

kenyelmes

Kényelmes, mert egy adott terméktípus teljes választékát pillanatok alatt áttekintheted az interneten. A neten több kereső is segít megtalálni a terméket, míg a polcok között lehet, hogy senki sem. A vásárolt áru “házhoz jön”, a futár vagy a postás cipeli helyetted. Otthonról a kanapédról vagy az íróasztalodnál, esetleg utazás közben is vásárolhatsz, amikor időd engedi. További információ a netes vásárlás kényelmi jellemzőiről.

 

Böngéssz több száz akció között a SzabadPénteken.

Kiemelt ajánlatok
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj a további nagy akciókról!
SzabadPéntek 2017 Adatkezelés Impresszum