Szabadidős, szabadtéri, szabadságos akciós nap
Gyakran ismételt kérdések
Érdekel a dolog, hogyan jelentkezhetek?

Áruházaddal ingyenesen tudsz regisztrálni és akciót feltölteni a Kereskedők oldalon. A regisztráció logikus és áttekinthető, de ha bármi kérdésed van, az info@szabadpentek.hu e-mail címen vagy a 06-70-775-6050 telefonszámon kaphatsz segítséget. A regisztrációs lehetőség megnyitásáról hírlevélben értesítjük kereskedő partnereinket. Nem szerepelsz a listánkon, de szeretnél értesítést kapni a SzabadPéntekről vagy további eseményeinkről? Jelezd feliratkozási szándékod a fenti e-mail címen!

Hangsúlyosabb megjelenésre vágyom. Mik a lehetőségeim?

Természetesen örömmel vesszük, ha szeretnél kiemelt megjelenést, ami egyben azt is jelenti, hogy erőteljesebb támogatást tudunk adni az üzletednek. Erre a legegyszerűbb mód a kiemelt megjelenés, amely a kampányban való jelenlétet is maga után vonja. Ha ennél is erőteljesebb jelenlétben gondolkodsz (szponzoráció, nyereményjáték partner), keress minket az impresszumban megadott elérhetőségeken, és kérd egyedi ajánlatunkat!

Hány akciót kínálhatok?

Egy áruházhoz minimum 1, maximum 3 akciót helyezhetsz el. Fontos, hogy ha több akciót töltesz fel, mindegyiknek különbözőnek kell lennie (például más termékre vagy termékkörre kell vonatkoznia, vagy más típusú kedvezménynek kell lennie).

Mennyibe kerül mindez?

A SzabadPéntekre ingyenesen tudod regisztrálni áruházadat. Mindössze annyit kérünk, hogy a logónkat kattintható formában helyezd el az oldaladon, amit innen tudsz letölteni. Választhatsz kiemelt lehetőségeink közül, hogy még inkább szem előtt legyél. Ezekről itt tudsz tájékozódni.

Mi a feltétele a megjelenésnek?

A SzabadPéntek oldalon ingyenesen részt vehetsz áruházaddal, mindössze annyit kérünk, hogy kattintható formában jelenítsd meg weboldaladon a SzabadPéntek logóját.

Mi az a SzabadPéntek?

Az Internetes Vásárlás Napja az e-kereskedők és az online vásárlók közös mozgalma, immár 7. éve. Ehhez tavaly óta olyan új projektjeink csatlakoztak, mint a november 4-i GyerekPéntek és a november 18-30. közötti HelloBlackFriday. Az így létrejött NetPéntek-sorozat további elemekkel bővül 2017-ben. Ennek jegyében most közösen megrendezzük a SzabadPénteket!

Az online vásárlókat a SzabadPéntek alkalmával különleges, csak ezen a napon elérhető kedvezmények várják az akcióhoz partnerként csatlakozó internetes áruházakban, online értékesítést, kuponokat stb. nyújtó weboldalakon. A SzabadPéntek időpontja: március 3.

Miért érdemes csatlakoznom áruházammal?

Megjelenést és potenciális vásárlókat biztosítunk áruházadnak. A SzabadPénteken a megjelenés ingyenes, így veszítenivalód nincs, viszont nagyban növelheted áruházad forgalmát. A SzabadPéntek oldalra médiakampánnyal hívjuk fel a figyelmet, így az általunk keltett figyelemből te is részesülsz, amely neked plusz bevételt jelent.

Milyen akciót töltsek fel?

A SzabadPénteken a korábbi tapasztalataink alapján több száz akció érhető el. Ebből kitűnni úgy tudsz, ha valóban értékes kedvezményt adsz. Az ingyenes szállítás már sok helyen elérhető, így nem minden esetben csábító. Érdemes „egyet fizet, többet kap”, nagyobb mértékű árkedvezmény típusú akciókat, vagy speciális terméket/szolgáltatást kínálnod. Választhatsz kiemelt megjelenést is, hogy jobban szem előtt legyen ajánlatod.

Segítségül megosztjuk még néhány tapasztalatunkat egy számodra készített whitepaper formájában. Ebből arról is információt szerezhetsz, hogy legutóbbi kereskedelmi akciós napjainkon mely ajánlatok voltak a legsikeresebbek.

SzabadPéntek 2017 Adatkezelés Impresszum