Szabadidős, szabadtéri, szabadságos akciós nap

Adatkezelés

Az adatszolgáltatás önkéntes, az adatkezelés jogalapja az érintett hozzájárulása. Jelen nyilatkozat elfogadásával az érintett hozzájárul ahhoz, hogy a megadott személyes adatait az Adatkezelő kezelje. Az érintett hozzájárul ahhoz, hogy az Adatkezelő személyes adatait hírlevélküldés céljából az érintett hozzájárulásának visszavonásáig kezelje, illetve felhasználja. Adatkezelő az adatokat harmadik félnek át nem adja, egyéb promóciós célra nem használja. Az érintett az adatkezelés időtartama alatt az Adatkezelőtől kérheti tájékoztatás nyújtását az adatkezelésről, illetve bármikor kérheti Adatkezelőtől személyes adatainak törlését az info@szabadpentek.hu e-mail címen.

Részvételi feltételek áruházak számára

 1. A SzabadPéntek szervezője a Neo Interactive Kft. (1118 Budapest, Gombocz Zoltán u. 9.), továbbiakban Szervező.
 2. A SzabadPéntekhez csatlakozó kereskedelmi partnerek (továbbiakban: Partner) legalább 1 áruházon keresztül igénybe vehető, legalább 1, üzletmenetükben szokatlan mértékű kedvezményes ajánlattal (továbbiakban: Ajánlat) tudnak csatlakozni az eseményhez.
 3. Egy Partner maximum 3 Áruházzal csatlakozhat a SzabadPéntekhez.
 4. A SzabadPéntekhez felnőtt tartalmú vagy erotikus terméket árusító áruházak nem csatlakozhatnak.
 5. Egy Áruházhoz legfeljebb 3 Ajánlat kapcsolható.
 6. Az Ajánlat:
  1. Az Ajánlatnak érvényesnek kell lennie legalább egy napig 2017.03.03. 0:00 és 2017.03.03. 23:59 óra között az Ajánlatra érkező megrendelésekre.
  2. Az Ajánlat vonatkozhat a teljes termékkörre, a termékkör egyes részeire vagy akár egy termékre.
  3. Az Ajánlat vonatkozhat termékhez kapcsolódó ingyenes szállításra, termékvásárlás esetén ajándék biztosítására vagy „egyet fizet, kettőt kap” típusú akcióra, forint és százalék kedvezményre, speciális termékre.
 7. Az Ajánlatok a Partner adminisztrációját követően listázódnak be a SzabadPéntek központi weboldalára. Az Ajánlat a Szervező jóváhagyásával kerül ki a publikus felületre. A jóváhagyás átfutási ideje tekintetében a Szervező törekszik arra, hogy az egyéb feltételek teljesülése esetén 2 munkanapon belül az Ajánlat kikerüljön a publikus felületre. A belistázott ajánlat a http://szabadpentek.hu címen érhető el, kereshető, de nem kattintható egészen 2017.03.03. 0:00-ig.
 8. Az Ajánlatot az oldal látogatói elmenthetik, kedvenceik közé tehetik. Ezen túl 2017.03.03. és 2017.03.05. között az Ajánlatra kattintva az oldal látogatói eljutnak a Partner által megadott – az Ajánlatot hordozó – konkrét webhelyre.
 9. A regisztráció és az Ajánlat feltöltésének határideje: 2017.03.02. 16:00. Az ez utáni időpontban feltöltött Ajánlatok publikus felületen történő megjelenését a Szervező nem garantálja.
 10. A Partner a feltételek elfogadásával vállalja:
  1. Az Ajánlat és a hozzá tartozó belső kereskedelmi folyamatok teljes körű kialakítását
  2. Az Ajánlatot hordozó konkrét webhely (így pl. termékoldal vagy akciós gyűjtőoldal, ahol az ajánlat leírása és/vagy az akcióban szereplő termékek az akciós árakkal és egyéb feltételekkel szerepelnek) teljes körű kialakítását és üzemeltetését legalább az Ajánlat érvényességi időtartamában.
  3. Az Ajánlat és a Áruház legfontosabb adatainak feltöltését a SzabadPéntek központi weboldalára. A Partner felelősséget vállal az általa a rendszerbe rögzített adatok valódiságáért.
  4. SzabadPéntek emblémák egyikének kihelyezését a saját weboldalra kattintható formában, a cél url: http://szabadpentek.hu. Az emblémák letölthetők a http://szabadpentek.hu/szabadpentek_logok webcímen.
  5. A jelen részvételi feltételek tudomásul vételét és betartását.
 11. A Szervező nem vállal felelősséget a SzabadPéntek weboldalon a Partnerek által kihelyezett tartalom valódiságáért.
Kiemelt ajánlatok
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj a további nagy akciókról!
SzabadPéntek 2017 Adatkezelés Impresszum