Szabadidős, szabadtéri, szabadságos akciós nap

Mi az a SzabadPéntek?

Ugye te is örülsz annak, hogy vége a télnek? 🙂 Ha tavasz, akkor felfrissülés, új ötletek, új tervek. Mi éppen e terveid megvalósításában szeretnénk segítséget nyújtani egyedi, máshol és máskor nem elérhető akciókkal, amelyeket kereskedőpartnereink kínálnak a SzabadPéntek oldalán.

A SzabadPénteket idén először rendezzük meg, s már most írd be a naptáradba a március 3-i napot. Azonban nem kell aggódnod, nagy tapasztalatunk van a legjobb akciók és partnerek megtalálásában, mivel 2010 óta rendezzük meg az Internetes Vásárlás Napját, amelynek a kedvezményeken túl az is célja, hogy vásárlókkal és kereskedőkkel közösen mutassuk meg: interneten vásárolni jó! Nincs ez másképp most sem: ismét megmutatjuk, hogy online vásárolni kényelmes, költséghatékony és biztonságos.

A SzabadPéntek a tavasz hozta új lehetőségek köré szerveződik, így elsősorban a szabadidővel, a szabadtéri programokkal, a sporttal, az utazással összefüggő termékekkel és szolgáltatásokkal találkozhatsz az akciós kínálatban. Ezt tágan értelmezzük, így egy tavasszal aktuális orvosi szűrővizsgálat vagy egy uszodabérlet éppúgy belefér a tematikába, mint az utazási irodák ajánlatai, a sportruházat vagy épp az útikönyvek.

Tarts velünk és kereskedő partnereinkkel március 3-án a SzabadPénteken!

Jó vásárlást kíván a SzabadPéntek lelkes szervezőcsapata!

szabadpentek_web_cartoon

Kiemelt ajánlatok
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj a további nagy akciókról!
SzabadPéntek 2017 Adatkezelés Impresszum